maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kansanliike käynnistyi

Yli 140 Länsimäen ja Rajakylän asukasta otti sunnuntaina 19.4. kantaa Länsimäen sosiaali- ja terveysaseman säilyttämisen puolesta. Länsimäkeläiset ovat pöyristyneitä toimivan terveysaseman lakkautussuunnitelmista. Kaikki lääkärinvirat on saatu täytettyä pätevillä lääkäreillä, käyttäjäpalaute on positiivista ja tilat hyvässä kunnossa – säästöjen nimissä ei ihan mitä tahansa niellä, vaan väki oli valmiina barrikadeille.

”Terveyspalveluiden keskittäminen hädässä olevalle Hakunilan terveysasemalle ei ole kenenkään edun mukaista, yhteiskäyttö Helsingin kanssa on saatava toimimaan”, vaatii Länsimäki-Rajakylän Sosialidemokraattien puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Hanna Kuntsi.

Puoluerajat ylittänyt kokoontuminen käynnisti toukokuun loppuun saakka kestävän nimiadressikeräyksen. Nimiä kerätään toukokuun loppuun asti ja sen jälkeen adressi luovutetaan sosiaali- ja terveyslautakunnalle sekä väkijoukon saattelemana kaupunginvaltuustolle. Adressin voi allekirjoittaa Länsimäen kirjastolla ja terveysasemalla, lisäksi lukuisat asukkaat ottivat listoja mukaansa naapurustossa kierrätettäväksi.

Ei kommentteja: